Laminaat Legservice

”U heeft de vloer, wij doen de rest,,

OFFERTE AANVRAGEN
u heeft de vloer wij doen de rest

Laminaat laten leggen

Laminaat laten leggen door de laminaat legservice? Schakel ons in om uw laminaat te leggen, u koopt zelf elders de vloer. Met jarenlange ervaring in het vak heeft Laminaat Legservice verstand van alle laminaatvloeren. Het maakt niet uit wat uw wensen zijn, met onze legservice is succes gegarandeerd!

Onze legservice is niet alleen van zeer hoge kwaliteit maar heeft ook vele voordelen. Zo is Laminaat-Legservice de juiste partij voor de goedkoopste meterprijzen. Zo kunnen wij all-in vanaf €14 per m2 alles realiseren (ondervloer leggen, laminaat leggen, plinten + afritten). Vraag voor de all-in prijzen een online offerte op maat aan, dit is gratis en geheel vrijblijvend.

ophangsysteem-gamma-karwei-praxis-fixet-hornbach-m.jpg

Koop de vloer waar u wilt!

Bij ons hoeft u niet de vloer te kopen, sterker nog wij verkopen geen vloeren. Voor het kopen van laminaat verwijzen we u door naar een bouwmarkt of winkel naar uw eigen keus. Voor onze laminaat leggers maakt het niet uit waar de vloer gekocht is, wij werken namelijk met allerlei soorten laminaat.

 

POPULAIRE WINKELS 

VERGELIJK DE KOSTEN VOOR UW KLUS

Uw partner in het leggen van laminaat

Wij garanderen de laagste meterprijzen. Onze all-in pakketten zijn op uw wensen afgestemd en daardoor extra goedkoop! Onze legservice is op de zeer korte termijn beschikbaar en helpt u graag. Met ons vaste team van 15 laminaat leggers kunnen wij ook uw klus aan!

REVIEWS

Wat zeggen onze klanten?

4.8 uit 163 reviews

”Goede service, en prachtig resultaat,,

Toen ik ging verhuizen naar een nieuw appartement mijn vloer door jullie erin laten leggen. Zeer goed geregeld en alles volgens afspraak!

Laura Korf • Amsterdam

”Geweldig! Echte vakmannen,,

Het was meteen duidelijk dat ik te maken had met vakmannen, dit zag je toen maar ook nu na 1 jaar. Ik heb hierdoor nog steeds plezier ervan.

Marco Laurens • Google

”Bedankt voor jullie werk!,,

Meerdere offerte’s opgevraagd en Laminaat-Legservice kwam als beste naar voren. Heel erg bedankt voor alles.

Marco Laurens • Google